Werkwijze

Heb je er al zin in? Hieronder een samenvatting van wat je te wachten staat. Dan ben je alvast goed voorbereid.
 
 
eric-rothermel-FoKO4DpXamQ-unsplashBoek je kennismakingsgesprek en betaal de sessie-prijs


Het is niet verplicht, maar ik raad je zeker aan om gebruik te maken van de kennismakingsessie. We ontmoeten elkaar via Zoom of bij mij in de studio in Urmond. We nemen dan al je vragen door en natuurlijk ben ik zeer benieuwd wat de reden voor je shoot is. Voel je vrij om via Pinterest alvast een moodboard te maken van foto’s die je mooi vindt. Zo kan ik een beetje inschatten welke kant wij met de shoot op kunnen gaan. Daarna plannen we samen de datum voor de boudoirshoot. De shoot begint meestal rond 09.30 uur voor de beste lichtinval in de studio.

 
Madame boudoir lippenstiftHaren
en make-up


Het liefst heb ik je puur voor de lens. Of dit zonder make-up is of met dat is geheel aan jou. In mijn studio zijn een aantal spiegels. De haren het liefst los of voor de helft vastgemaakt met een elastiek. Je ligt veel en dan zijn (prikkende) speldjes niet handig. Ik werk (nog) niet met een visagiste. Wanneer je professioneel opgemaakt wil worden, kun je voor de shoot bij een visagiste bij mij in de buurt langsgaan. 
shootHet is zover,
tijd voor de shoot!


Het enige wat je hoeft te doen is de do’s en dont’s een paar dagen van te voren door nemen en natuurlijk je outfits meenemen. Ik zorg voor de rest.
Het kan de eerste keer zijn dat je zo’n shoot doet of voor de camera staat en dat is helemaal prima. Het is vooral in het begin even wennen, maar je voelt je snel op je gemak. Ik laat je zien hoe je het beste kunt poseren, geef aanwijzingen en tips. Je bent in goede handen!

 
eric-rothermel-FoKO4DpXamQ-unsplashOnthulling
en order sessie


Na de fotoshoot krijg je binnen een paar dagen je eigen online gallery te zien, hier kan jij zelf beslissen welke foto's je uitkiest. Nadat je de keuze hebt gemaakt ga ik de foto's voor je in orde maken. Ik denk eventueel ook nog met je mee als je een foto bijvoorbeeld op canvas wilt laten drukken.